Managementcoaching

Haal het beste uit je mensen én je bedrijf

Hoe leren leidinggevenden leiding of sturing geven aan afdelingen of teams? Vaak door vallen en opstaan. Met het risico op uitglijders, een slechte procesvoering, ontevreden klanten en teleurgestelde medewerkers.

Coaching op gedrag en prestaties

Startende managers, managers in een nieuwe rol of managers die het even lastig hebben, ontwikkelen zich sneller en verder met de juiste begeleiding. Begeleiding on the job waarbij er meteen feedback wordt gegeven op de realiteit van alledag. Er wordt feedback gegeven op de zachte kanten, zoals houding en gedrag, communicatie en samenwerking, en de harde kanten, zoals sturen op resultaten, financiële parameters en procesverbetering. Zo helpen we de manager het inhoudelijke, bekende los te laten en het onbekende tegemoet te treden; van ‘wat ik ken’ naar ‘wie ik ben’.

Voordoen, samen doen, zelf doen

Bij managementcoaching komt er een ervaren, coachende manager naast de manager te staan. Met raad, maar ook met daad als dat nodig is. Gebaseerd op meer dan 20 jaar managementervaring. Effectiev reikt daarnaast tools, inzichten en voorbeelden aan die direct kunnen worden toegepast. Vanuit het principe ‘voordoen, samen doen, zelf doen’.